Блог | Aspirator.bg - Кухненски аспиратори и уреди за вграждане

Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?

Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?

Мотора правещ аспираторите на FABER по-ефективни: BrushLESS - Безчеткови мотори. Безчетковият мотор гарантира значителна енергийна икономия, съчетана с висока ефективност на екстракцията: 85% по-малко енергийна консумация (kW/h) При средните скорости и 35% по-малко енергийна консумация (kW/h) при високите скорости, което се обяснява с намаление на въглеродния двуокис със 190 кг. С други думи, това е въглеродният двуокис, отделен от автомобил при пробег от 1,150км.

Това е най-тихият мотор в света и неговите характеристики остават стабилни при всякакви екплоатационни условия.

Модели ползващи BRS мотор:

* Вертикален аспиратор Faber ONYX-V X/V A90

* Островен аспиратор Eurolux by Faber LOOK ISOLA 90 см

Аспиратори от серията STILL вграждат нова технология:

Серията аспиратори STILL на FABER включва модели ONYX – Таванни, Вертикални и с Т-форма (всички с енергиен клас А++), които сега се предагат с технология SIL&STILL. Разработена след внимателно проучване на въздушните потоци вътре в аспиратора, тази нова технология включва специален изолационен материал в точките, които са отговорни за генерирането на най-много шум.

  • А++ ШУМ 52 DB(A) ПРИ МАКС.КАПАЦИТЕТ ECO ФУНКЦИЯ: Подмяна на въздуха при минимална консумация на енергия и максимална тишина
  • НЕПРЕКЪСНАТА ТИХА АСПИРАЦИЯ. 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО. Режим ECO се активира чрез натискане на бутона ECO на контолния панел на аспиратора. Режимът остава активен 24 часа преди да се изключи автоматично и функционирането се потвърждава от зелена сигнална светлина. ECO режимът е идеалният начин да се осигури непрекъсната обмяна на въздух в кухнята, тихо и евтино.
  • И сега отговора на въпроса от първия ред - Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ? Да, те съществуват !
  • Представяме Ви моделите които ползват последно поколение BRS мотор:

* Вертикален аспиратор Faber ONYX-V X/V A90

* Аспиратор за вграждане в таван Faber ONYX-C

 

* Декоративен Т-образен аспиратор Faber ONYX-Т X/V A90

Share:

ОЩЕ НОВИНИ

5 години гаранция за уреди за готвене, охлаждане и миене на съдове

5 години гаранция за уреди за готвене, охлаждане и миене на съдове

Виж още

Как да изберем хубава пералня ?

Как да изберем хубава пералня ? - Има различни начини за избор на пералня, но ние препоръчваме да се започва от размера на мястото, което е предвидено за уреда. Стандартните размери на пералните с предно зареждане са: височина 85 см, ширина 60 см, дълбочина 50 – 60 см. Пералните с горно зареждане са малко по-високи (90 см) но за сметка на това са по-тесни (40 см). Следващ критерии за избор може да е системата на отваряне, дали с люк отпред или с горно зареждане.

Виж още

Как да изберем фурна за вграждане?

Как да изберем фурна за вграждане? - Перфектната фурна за вграждане притежава редица удобства: не заема много място, изолацията й е перфектна – нямате притеснения за стените на шкафа и се вентилира отдолу. На пазара можете да намерите модели с всякакви програми и екстри. Помислете добре имате ли нужда от толкова много екстри, а ние ще ви посочим основните, за които трябва да се замислите, защото наистина ще улеснят ежедневието ви и ще удължат живота на фурната.

Виж още

Различните типове аспиратори и как да изберем най-добрия за нас - доверете се на експерта в уредите за вграждане.

Видове аспиратори и препоръки за тяхната експоатация. Вашият нов аспиратор, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен, окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор – най-актуалните оферти ще намерите при нас на атрактивните цени.

Виж още

ПЛАСТМАСОВИ ТРЪБИ ЗА АСПИРАТОРИ

Пластмасови въздуховоди за аспиратори - технология и иновации (Naber®). Това не са просто PVC тръби, а тръби за аспирация от най-висок клас със специални крила против завихряне и турболенция.

Виж още