Faber | Aspirator.bg - Кухненски аспиратори и уреди за вграждане

Faber

Аспиратори Faber

ON AIR SINCE 1955

65 ГОДИНИ ЛИДЕРСТВО И ПОСТИЖЕНИЯ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА АСПИРАТОРИ

Основана преди повече от половин век, днес Италианската компания FABER е синоним на революционни технологии и ексклузивен дизайн в името на чистия въздух в кухнята. Но как всъщност италианския професионализъм се е превърнал в лидерство световен мащаб ?! FABER с удоволствие споделя тайната на своя успех .....

FABER - ИЗОБРЕТАТЕЛИ НА КУХНЕНСКИЯ АСПИРАТОР

1955 – Историята на аспиратора започва с марката FABER

1958 – Създава първия аспиратор от плексиглас.

1963 – Компанията представя първия в света едномоторен аспиратор.

1966 – Експертите на FABER произвеждат първия стъклен визьор за традиционен аспиратор

1986 – Компанията представя първия по рода си декоративен аспиратор

1994 – Системата за качество на FABER става първата в сектора в световен мащаб, получила сертификат ISO

1995 – Създава първия аспиратор с електронно управление; Компанията въвежда роботизирани и автоматизирани технологии в производствения процес;

1999 – Островния аспиратор AXIA е отличен с платинена награда на ADEX

2001 – Аспираторът Master е отличен с престижната награда Compasso d'Oro

2003Моделът Concept получава платинено отличие от ADEX и наградата за най-добър дизайн KBIS

2005 – Става част от семейството на Швейцарския концерн FRANKE

2006 – Декоративния аспиратор MATRIX получава платинено признание от ADEX

2008 – Дизайнерските аспиратори Orizzonte и Velvet получават златната награда на ADEX

2008 – FABER представя RЕFLEX – най-безшумният аспиратор в света; Компанията разработва първата по рода си комбинация на аспиратор и климатик под името HYBRID

2011 – Продължава да твори ... бъдещето на аспиратора

Няма нещо, което Faber не знаят за въздуха. Тяхното НОУ-ХАУ в аспирацията и движението на въздуха им позволява да изобретят кухненския аспиратор. През годините моделират успешно въздуха във всякакви форми, за да премине през различни материали като стомана, плексиглас, стъкло и дърво.

Компресират въздуха като на магия и го карат да изчезне и да се появи отново от нищото.

Faber превръщат аспиратора в произведение на изкуството, следващ тенденциите в дизайна на модерния дом. Компанията непрекъснато внедрява иновации - превръщат аспиратора в осветително тяло, климатик и дори го свързват с бъдещето. Те виждат, че света непрекъснато се променя и следват неговите темпове, създавайки иновации днес, за да направят утрешния въздух чист.

ЛИДЕРСТВОТО ОБИЧА ФАКТИТЕ / Аспиратори Faber /
  • 6 милиона аспиратори произведени годишно

  • продуктова гама с повече от 100 модела аспиратори

  • 8 производствени фабрики

  • Присъствие в 13 държави на 3 континента

  • Всеки втори аспиратор в Италия е FABER

ЛИДЕРСТВОТО ДЪРЖИ НА СТАНДАРТИТЕ

Като член на CECЕD / Комитет на европейските производители на домашно оборудване / , FABER отстоява ангажимента си да измерва и съобщава капацитета на аспирация и нивото на шум на кухненските аспиратори според утвърдените Европейски стандарти EN61591 и EN60704-3.

Двата стандарта са единствени по рода си международни спецификации за изследване на реалния капацитет на аспирация и ниво на шум на аспиратора в самия процес на работа.

Разбери повече как да избереш своите електро уреди в нашият Блог. Или посети и нашият Facebook магазин.

ТЕХНОЛОГИИ

СЪЩЕСТВЕНОТО Е И НЕВИДИМО - ТЕХНОЛОГИЯТА НА AIRLANE СКРИВА ВТОРИ МОТОР НА ВЕНТИЛАТОР В САМО 30 СМ ОКАЧЕН ТАВАН. В МОМЕНТА НА ИНСТАЛИРАНЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СВЪРЗАН КЪМ ВЪНШЕН ВЪЗДУХОВ (ИЗХОД) НА ВСЯКА ОТ ЧЕТИРИ РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ.

Фиксираните и мобилните (UP&DOWN) версии на най-новите аспиратори F-LIGHT на FABER вече могат да се справят без конвенционален канал дори в режим на изсмукване. Всъщност каналът изчезва напълно. По-чист въздух и по-добра производителност в енергиен клас А.

ИСТИНСКАТА МОЩНОСТ НЕ ПРАВИ ШУМ - ТО ПАЗИ ТАЙНАТА. Вторият двигател в окачения таван се включва автоматично заедно с аспиратора. Изпаренията и парата от котлона се засмукват и насочват през горната решетка на аспиратора, създавайки коничен въздушен поток, който се улавя от AIRLANE TECHNOLOGY по-горе. Потокът образува вихър, който засмуква изпарения от по-далеч, пречиствайки въздуха в цялата кухня. AIRLANE TECHNOLOGY също генерира 6 dB(A) по-малко шум за още по-голям комфорт.