Gorenje | Aspirator.bg - Кухненски аспиратори и уреди за вграждане

Gorenje

Групата Gorenje се нарежда сред водещите европейски производители на домакински електроуреди и може да се похвали с повече от шестдесетгодишна история. Технологично перфектни, с изключителен дизайн и енергийно ефективни уреди, продавани с марките Gorenje, Atag, Asko, Pelgrim, Мора, Етна, Körting, Sidex, Upo и най-новата марка Gorenje + подобряват качеството на живот на потребителите в седемдесет страни по целия свят. По-голямата част на продуктите се продават на европейския пазар (98% от продуктите на най-голямoто направление - Домакински електроуреди), предимно в Германия, Австрия и Русия.

Наред с домакинските електроуреди, групата допълват продуктовата си гама и със собствена програма за обзавеждане на кухни и бани и по този начин предлагат широк избор от продукти за дома. Последните години компанията затвърди дейността си в сегментите на опазването на околната среда, управление на енергията и услуги, в които влагат ноу-хау технологии и четиридесетгодишен опит в опазването на околната среда.

В продължение на почти половин век, Gorenje разширяват международната си мрежа за продажби по всички континенти. С отчитане на износа на повече от деветдесет процента от приходите си от продажби, те са най-международно ориентираната словенска фирма.

През 2010 г. 11,174 служители на Gorenje, генерират 1,4 млрд. евро приходи от продажби и 20 млн. евро нетна печалба.

Разбери повече как да избереш своите електроуреди в нашият Блог. Или посети и нашият Facebook магазин.