Falmec | Aspirator.bg - Кухненски аспиратори и уреди за вграждане

Falmec

Falmec - Компания, която през годините става все по-важна и добре известна в света на кухненските аспирационни системи.
Технологична и дизайнерска еволюция, която продължава десетилетия и трансформира новите нужди и начин на живот в конкретни решения, които могат да подобрят времето, прекарано у дома.

Разбери повече как да избереш своите електроуреди в нашият Блог. Или посети и нашият Facebook магазин.

Истинското „Произведено в Италия“.

Всеки продукт на Falmec е проектиран, разработен и произведен изцяло във Виторио Венето, близо до Венеция. В тази област, известна като „иноксовата долина“, занаятчийската традиция се е развила през вековете. Това доведе до създаването на един от най-важните италиански индустриални райони за обработка на стомана. Във Falmec експертизата на суровините се слива с уникалните човешки способности и напредналите индустриални процеси. Споделена продуктова култура, която се изразява в удивителен баланс между креативност и конкретност, за да даде живот на отлични постижения, в които всеки детайл е от значение.

Откакто е основана, семейната компания никога не е изпускала от поглед своите културни корени и връзки със земята и хората: защото това са ключови ценности, които правят разликата.

Следователно устойчивостта се изразява чрез общ модел на развитие, който зачита земята и като цяло околната среда, в която живеем.

Компанията, базирана във Виторио Венето, се фокусира върху все по-екологичното производство, базирано на възобновяеми енергийни източници, както и върху продължаващите изследвания на продукти, които могат да бъдат направени дълготрайни, и технологични решения, които зачитат околната среда.

Тази мисия не се ограничава само до подобряване на качеството на въздуха, който дишаме в дома, но и до защита на хората, атмосферата и другите природни ресурси на нашата планета.

Дизайн.

Falmec винаги е имал око за функционалния дизайн, който прави всичко възможно, за да обедини хората и местата, успешно съчетавайки елегантност и внимание към детайла, без да прави компромис с цялостното представяне на продукта.

Оригиналността на дизайна може да се дължи и на работата в сътрудничество с важни италиански дизайнери и архитекти и получи признание под формата на престижни международни награди като „Compasso d'Oro“ ADI през 2020 г.

Технологии...

Pure air. Breath well to live better.

Чист въздух. Дишайте добре, за да живеете по-добре.

Понякога дори не забелязваме, че във вътрешните среди въздухът може да бъде замърсен с бактерии, плесени, акари и други вредни летливи вещества. Falmec предлага авангардни технологични решения, които гарантират на хората винаги да живеят в приятна атмосфера и да дишат най-чистия въздух у дома.

Silence. The importance of acoustic comfort.

Тишина. Значението на акустичния комфорт.

Нивото на шума в средата, в която живеем, е решаващ, но често пренебрегван фактор.
Ето защо Falmec разработи технология, която е в състояние да направи аспираторите изключително тихи.