Блог | Aspirator.bg - Кухненски аспиратори и уреди за вграждане

Новини

5 години гаранция за уреди за готвене, охлаждане и миене на съдове Bosch

5 години гаранция за уреди за готвене, охлаждане и миене на съдове Bosch

Виж още

Как да изберем хубава пералня ?

Как да изберем хубава пералня ? - Има различни начини за избор на пералня, но ние препоръчваме да се започва от размера на мястото, което е предвидено за уреда. Стандартните размери на пералните с предно зареждане са: височина 85 см, ширина 60 см, дълбочина 50 – 60 см. Пералните с горно зареждане са малко по-високи (90 см) но за сметка на това са по-тесни (40 см). Следващ критерии за избор може да е системата на отваряне, дали с люк отпред или с горно зареждане.

Виж още

Как да изберем фурна за вграждане?

Как да изберем фурна за вграждане? - Перфектната фурна за вграждане притежава редица удобства: не заема много място, изолацията й е перфектна – нямате притеснения за стените на шкафа и се вентилира отдолу. На пазара можете да намерите модели с всякакви програми и екстри. Помислете добре имате ли нужда от толкова много екстри, а ние ще ви посочим основните, за които трябва да се замислите, защото наистина ще улеснят ежедневието ви и ще удължат живота на фурната.

Виж още

Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?

Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?

Виж още

Различните типове аспиратори и как да изберем най-добрия за нас - доверете се на експерта в уредите за вграждане.

Видове аспиратори и препоръки за тяхната експоатация. Вашият нов аспиратор, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен, окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор – най-актуалните оферти ще намерите при нас на атрактивните цени.

Виж още

ПЛАСТМАСОВИ ТРЪБИ ЗА АСПИРАТОРИ

Пластмасови въздуховоди за аспиратори - технология и иновации (Naber®). Това не са просто PVC тръби, а тръби за аспирация от най-висок клас със специални крила против завихряне и турболенция.

Виж още

ЕНЕРГИЙНАТА ЕФЕКТИВНОСТ ИМА НОВ ЕТИКЕТ 17 ное 2021

Повече от 25 години енергийния етикет помага на потребителите в Европейския съюз да избират енергийно ефективни продукти. Бързото технологично развитие на пазара обаче налага осъвременяване на етикета и отпадане на смесената скала , включваща много плюсове („+“), така че потребителите лесно да могат да разграничават най- ефективните технологии от останалите продукти. През 2021 г. влиза в сила нова схема за енергийно етикетиране на електроуредите, благодарение на която се очаква да се постигнат общи икономии на електроенергия в размер на 38 TWh на година, което се равнява на годишното потребление на страна като Украйна.

Виж още