STATUS® | Aspirator.bg - Кухненски аспиратори и уреди за вграждане

STATUS®

STATUS® - Мелница за хранителни отпадъци

Екологично

Използването на мелницата намалява обема на превозвания на сметището боклук. Освен това, хранителните отпадъци са суровина за производство на био-газ.    Измельчители пищевых отходов STATUS

Хигиенично

Мелниците мигновено отстраняват хранителните отпадъци от кухня. Сега не е нужно да се пазят те в кофа за боклук — източник на неприятни миризми и бактерии. 

Практично

Мелницата внимателно и лесно се поставя под мивка и не изисква допълнителна площта в кухня.

Безопасно:

Мелницата абсолютно безопасна за деца и възрастни. Вътре няма ножове и шнекове. Допълнителна електробезопасност осигурява пневмоизключвателят.

Разбери повече как да избереш своите електро уреди в нашият Блог. Или посети и нашият Facebook магазин.

Status Power Tools са модерни електрически инструменти за професионална и домашна употреба от известна италианска марка. Компанията има повече от 50 години успешна дейност в областта на производството на строителни инструменти. По време на работата по подобряване на продуктите си, инженерите на компанията успяха да създадат инструменти, които са търсени по целия свят и отговарят на всички необходими изисквания за надеждност, лекота на използване и ефективност.

Италианските дизайнери се придържат към консервативен и в същото време прагматичен подход спрямо външния вид на продуктите, и тяхната ергономия. Всичките  инструменти са в един стил, използвайки една и съща цветова гама, но всеки модел е проектиран, и адаптиран за удобното изпълнение за вида работа, предназначена за него. Благодарение на сходния дизайн, всички инструменти изглеждат като част от един голям набор от професионални инструменти за почти всички видове ремонтни и строителни работи.

Инструментите са изработени от висококачествени материали, като са използвани алуминиеви и магнезиеви сплави. За производството им се използва модерно автоматизирано оборудване и система за контрол на качеството. Най-качествените суровини, съчетани с най-новите производствени технологии, гарантират надеждността и издръжливостта на електроинструментите Status.

Цялата гама от инструменти включва следните видове:

Бормашини, миксери, перфоратори, електрически чукове, триони, прободни триони, фрези, рендета

Акумулаторни и специални инструменти

Шлифовъчни и режещи машини

Прахосмукачки

Полиращи машини

Диспозери за хранителни отпадъци