Cata | Aspirator.bg - Кухненски аспиратори и уреди за вграждане

Cata

Абсорбатори CATA

CATA Appliances, S.L е производител на домакински уреди, основана в Торело, Испания, през 1947 г.

Оттогава компанията е пионер на вътрешния пазар. Широката му гама от продукти включва абсорбатори, аспиратори и декоративни аспиратори, електрически отоплителни, вентилационни и сушилни устройства. Седалището на компанията е в провинция Барселона, има фабрики в Torelló (Испания), Сао Пауло (Бразилия) и Xiao Lan (Китай) и трайно се разширява на международния пазар чрез създаване на дъщерни дружества и клонове.

Позиция на пазара.

CATA постигна водещата си позиция на вътрешния пазар поради големия си капацитет за иновации и способността си да предвижда нуждите на пазара.

През последните години тя отбеляза значителен растеж както на испанския, така и на международните пазари, въз основа на отличното качество и високото ниво на конкурентоспособност на всички свои продукти.

Успехи на CATA

Гордостта на CATA India е нейната гама от продукти от световна класа, несравнимо качество и силно сервизно обслужване. През последните 10 години тя придоби голямо признание сред братството на архитектите със своите  услуги и дизайн. Все по-нарастващото приемане на марката в Индия позволява на компанията да разраства продуктовата гама и все по-нарастващите изисквания на продуктите CATA . Това води към план за разширяване с много нови нишови категории продукти. Когато всеки купувач говори за абсорбатори CATA, тя става по-силна място сред различни възможности за избор. В съвременния ден абсорбатора в кухнята се е превърнал в неразделна част, той пази околната среда без изпарения и избягва лепкавостта, като по този начин поддържа кухненската среда чиста. По същия начин други кухненски уреди CATA също са изключително интелигентният избор за вашата кухня.

Разбери повече как да избереш своите електроуреди в нашият Блог. Или посети и нашият Facebook магазин.