Bosch | Aspirator.bg - Кухненски аспиратори и уреди за вграждане

Bosch

Bosch - домакински уреди

История

Всеки голям бранд има голяма история. Историята на BOSCH се базира върху наследството на основателя на компанията – Роберт Бош. Този мечтател е смятал, че единствено качеството на живот оправдава технологичния напредък. И марката BOSCH никога не изневери на неговия принцип: „По-добре е да изгубим пари, отколкото вашето доверие“. Днес BOSCH произвежда домакински уреди, които са надеждни, безопасни и правят живота по-лесен. Но да се за- служи доверие означава много повече: инвестиране в бъдещите поколения, изобретяване на ефективни технологични и производствени концепции, опазване на околната среда.

Търговска марка

BOSCH е уникална търговска марка на пазара на домакински уреди, защото продуктовото портфолио включва целия спектър на съвременните домакински уреди: от готварски печки, фурни и аспиратори, през съдомиялни машини, перални, сушилни, хладилници и фризери до малки домакински уреди като прахосмукачки, кафе машини, кани за вода или ютии. Всички технологии, които са вложени в уредите BOSCH, са най-добрите в бранша и се базират на германски патенти.

Ценности

Групата BOSCH е водещ световен доставчик на технологии и услуги. „БСХ Бош Хаусгерете ГмбХ“ е най-големият производител на домакински електроуреди в Европа и една от водещите компании в сектора в световен мащаб. Целта на поделението е да бъде еталон в бранша, а стойността на марката BOSCH е в обединяване на всички предимства като качество, иновативност, устойчивост, комфорт и дизайн. Предприятието действа съгласно единните принципи, формулирани от Роберт Бош. Те са основа на изключителна корпоративна култура, коректно партньорство и обоснован икономически успех. Отражение на философията е слоганът „Техника за живота“, който подчертава формулираните цели и ценности: продуктите на BOSCH са част от живота.

При нас може да намерите цялото разнообразие на марката Bosch - домакински уреди. Разполагаме с цялата гама на фурни, аспиратори , съдомиялни и плотове от всички серии. Доставката е безплатна за всеки един уред - Aspirator.Bg

Разбери повече как да избереш своите електроуреди в нашият Блог. Или посети и нашият Facebook магазин.