Блог | Aspirator.bg - Кухненски аспиратори и уреди за вграждане

ПЛАСТМАСОВИ ТРЪБИ ЗА АСПИРАТОРИ

Пластмасови тръби за аспиратори

Пластмасови въздуховоди за аспиратори - технология и иновации (Naber®). Това не са просто PVC тръби, а тръби за аспирация от най-висок клас със специални крила против завихряне и турболенция.

COMPAIR® Flow Round Ф 125 / 150 - Иновативна кръгла въздъховодна система.

Иновативна кръгла въздуховодна система се е превърнала в синоним на абсолютна ефективност на аспиратора. Кръглите елементи са съобразени със стандартните изходи на аспираторите - Ф150 мм и Ф125мм. Елементите впечатляват с универсална приложимост и съвършенно насочване на въздушния поток за извеждане от помещението. Кръглите форми позволяват позициониране в близост до ъгли, благодарение на малкия вътрешен радиус.

COMPAIR® Flow 150 - Иновативна плоска въздуховодна система. Система с плоски канали за аспиратор с размер 22 х 9 см.

Интегрираната технология в плоските канали се отличава с компактна височина от 9,4 см, което позволява монтаж в по-ниски пространства. Системата е подходяща за високоефективни аспиратори с по-дълго трасе.

COMPAIR® Flow 125 - Плоска въздуховодна система с висока ефективност. Система с плоски канали с размер 17 х 8 см.

Благодарение на иновативната технология на COMPAIR Flow се увеличава ефективността, спрямо стандартно въздуховодно трасе с кръгла тръба Ф125. Размерите позволяват повече свободно пространство и свобода в проектирането на трасето с височина едва 8.4 см.

Share:

ОЩЕ НОВИНИ

5 години гаранция за уреди за готвене, охлаждане и миене на съдове

5 години гаранция за уреди за готвене, охлаждане и миене на съдове

Виж още

Как да изберем хубава пералня ?

Как да изберем хубава пералня ? - Има различни начини за избор на пералня, но ние препоръчваме да се започва от размера на мястото, което е предвидено за уреда. Стандартните размери на пералните с предно зареждане са: височина 85 см, ширина 60 см, дълбочина 50 – 60 см. Пералните с горно зареждане са малко по-високи (90 см) но за сметка на това са по-тесни (40 см). Следващ критерии за избор може да е системата на отваряне, дали с люк отпред или с горно зареждане.

Виж още

Как да изберем фурна за вграждане?

Как да изберем фурна за вграждане? - Перфектната фурна за вграждане притежава редица удобства: не заема много място, изолацията й е перфектна – нямате притеснения за стените на шкафа и се вентилира отдолу. На пазара можете да намерите модели с всякакви програми и екстри. Помислете добре имате ли нужда от толкова много екстри, а ние ще ви посочим основните, за които трябва да се замислите, защото наистина ще улеснят ежедневието ви и ще удължат живота на фурната.

Виж още

Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?

Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?

Виж още

Различните типове аспиратори и как да изберем най-добрия за нас - доверете се на експерта в уредите за вграждане.

Видове аспиратори и препоръки за тяхната експоатация. Вашият нов аспиратор, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен, окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор – най-актуалните оферти ще намерите при нас на атрактивните цени.

Виж още