Прахосмукачка iRobot® Roomba j7+ | Aspirator.bg - Кухненски аспиратори и уреди за вграждане

Прахосмукачка iRobot® Roomba j7+ IRobot

Количество
1999 00лв.

Прахосмукачка iRobot® Roomba j7+ -> Описание:

Чрез най-модерната навигация PrecisionVision Roomba® j7+ разпознава обекти и избягва препятствия като кабели или „изненади“, направени от домашни любимци. Камерата разположена отпред търси препятствия и ги идентифицира дори при слаба светлина. Движението на робота е систематично и се извършва ред по ред. Роботът изпразва автоматично контейнера за боклук в самопочистваща станция Clean Base®

Движението на робота е систематично и се извършва ред по ред. Роботът изпразва автоматично контейнера за боклук в самопочистваща станция Clean Base®. Почистващият цикъл се подобрява всеки път благодарение на мобилното приложение iRobot® Home с технология Genius. Roomba® j7+ избягва препятствия, щом ги забележи за първи път и ви изпраща снимка, за да потвърдите дали да ги избягва и в бъдеще. Използвайте мобилното приложение или гласов асистент*, за да инструктирате робота да почисти конкретно място, като например килима в хола. *Работи с Google Home и свързаните устройства Alexa. Alexa и всички свързани лога са запазена марка на Amazon.com. Google е запазена марка на Google LLC. Навигация iAdapt® 3.0 с PrecisionVision и технология vSLAM® Благодарение на модерната навигация iAdapt® 3.0 с PrecisionVision и технология vSLAM® роботът лесно почиства големи площи. Благодарение на постоянно светещата камера Roomba® j7+ разпознава и избягва препятствия, като кабели и "изненади" на домашните любимци. Роботът се ориентира отлично в помещението и винаги избира най-лесния начин, по който да почисти. Чрез системата за интелигентно картографиране Imprint® Roomba j7+ разпознава всяка една стая, позволявайки ви да я настроите да почиства стая по стая.

Технология Dirt Detect / Reactive Sensor С помощта на технологията Dirt Detect Roomba® j7+ почиства по-упорито зоните с по-голям трафик във вашия дом. Сензорите разпознават областите, които се нуждаят от повече внимание, и роботът автоматично ги почиства в дълбочина. Roomba® j7+ притежава реактивен сензор, който не позволява на робота да заседне под мебелите. В момента, в който Roomba® j7+ усети съпротивление, сменя посоката.

Функция Imprint™ Link Roomba® j7+ работи в екип с робота-моп Braava® jet m6. Благодарение на революционната функция Imprint™ след като Roomba® приключи прахосмученето, изпраща сигнал към Braava®, която тогава започва да забърсва пода. Комбинацията от тези два робота гарантира цялостно почистване на подовите настилки и предлага безпрецедентно удобство за почистване във вашето домакинство.

Чрез функцията Clean when I am away в приложението iRobot® Home с Genius Roomba® j7+ почиства, когато не сте у дома. Така щом се приберете, подовите ви настилки ще са изчистени.

Навигация iAdapt® 3.0 с PrecisionVision и технология vSLAM®

Интелигентно картографиране Imprint™

Засичане и избягване на "изненади", направени от домашни любимци и кабели

Функция Imprint™ Link - комуникация между роботите

Мобилно приложение iRobot® Home с технология Genius

Самопочистваща база Clean Base™

Функция Keep Out Zones

Неограничена площ за почистване (презарежда по време на почистващ цикъл)

Тристепенна почистваща система AEROFORCE®

Два гумени екстрактора в основата на Roomba® j7+ обират козината на домашните любимци

Технология Dirt Detect

Реактивен сензор

Функция Clean when I am away

График на почистване/ почистване на контретна стая/стаи

Почистване на конкретно място

Управление с гласов асистент Google Home и свързаните устройства Alexa

Разбери повече как да избереш своите електро уреди в нашият Блог. Или посети и нашият Facebook магазин.

Гаранция на Прахосмукачка iRobot® Roomba j7+: 24 месеца

Навигация PrecisionVision

Чрез най-модерната навигация PrecisionVision Roomba® j7+ разпознава обекти и избягва препятствия като кабели или „изненади“, направени от домашни любимци. Постоянно светещата камера, разположена отпред, търси препятствия и ги идентифицира дори при слаба светлина. Движението на робота е систематично и се извършва ред по ред в сбити линии.

Clean Base

Когато Roomba® j7+ напълни контейнера за боклук се връща на зарядната и самопочистваща база Clean Base™и автоматично го разтоварва. Боклукът се съхранява в противоалергична торбичка Allergenlock, поместена в станцията, която побира до 60 контейнера за боклук и не позволява праха и мръсотията да се разнесат обратно във въздуха. Така забравяте за чистене месеци наред. Индикатор в базата ви сигнализира, когато е време да смените торбичката.

Странична четка

Страничната четка на Roomba® почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места. 

Сухо почистване

Първо Roomba® изчиства цялото помещение или стаите, които са маркирани в мобилното приложение iRobot® Home, след което изпраща сигнал към Braava® jet m6, че е приключила.

 

СПЕЦИФКАЦИИ

Функции
Марка IRobot

ОТ СЪЩАТА КАТЕГОРИЯ

Тостер SMEG TSF02PBEU

 • Цвят Пастелно син
 • Марка SMEG
379 00лв.
399 00лв.
Икона количка бяла

Тостер SMEG TSF02WHEU

 • Цвят Черен
 • Марка SMEG
379 00лв.
399 00лв.
Икона количка бяла

Тостер SMEG TSF02BLEU

 • Цвят Черен
 • Марка SMEG
399 00лв.
Икона количка бяла

Тостер SMEG TSF02RDEU

 • Цвят Червен
 • Марка SMEG
389 00лв.
399 00лв.
Икона количка бяла

Кафеавтомат Bosch TIE20119

 • Цвят Черен
 • Марка Bosch
999 00лв.
1099 00лв.
Икона количка бяла

Термокана SMEG KLF03PBEU

 • Цвят Пастелно син
 • Марка SMEG
345 00лв.
365 00лв.
Икона количка бяла

Термокана SMEG KLF03BLEU

 • Цвят Черен
 • Цвят Червен
 • Марка SMEG
345 00лв.
365 00лв.
Икона количка бяла