Роботизирана прахосмукачка iRobot i3+(3558) | Aspirator.bg - Кухненски аспиратори и уреди за вграждане

Роботизирана прахосмукачка iRobot i3+(3558) IRobot

Количество
899 00лв.
1449 00лв.

Роботизирана прахосмукачка iRobot i3+(3558) - Описание:

Roomba i3+ чисти логично и организирано, като се движи в сбити линии и използва сензори за следене на пода, за да се ориентира в помещението. Когато батерията започне да пада, роботът презарежда и възобновява работа оттам, откъдето е спрял, за да изчисти навсякъде.

Roomba i3+ почиства подовите настилки в домакинството, без значение от тяхната големина. Прахосмукачката робот изпразва автоматично контейнера за боклук в самопочистваща база Clean Base. Работи в екип с Braava jet m6 и може да се управлява с гласов асистент.

Дизайн ID Nucleus Уникалният дизайн ID Nucleus наподобява текстил и прави роботизираната прахосмукачка Roomba красив домакински аксесоар.

Roomba i3 е оборудвана с тристепенната система за почистване AeroForce. Системата AeroForce концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се четки, създавайки силен вакуум. В комбинация с мощен мотор, всмукателната мощност на робота се увеличава до 10 пъти в сравнение с Roomba Серия 600.

Систематична навигация iAdapt Roomba i3+ притежава интелигентна навигация със силициеви оптични жироскопи и използва подови сензори за целенасочено почистване на замърсяванията. Движението на робота е систематично, ред по ред. Roomba i3 почиства помещенията в цялото домакинство. С помощта на странична четка почиства покрай стени и ъгли.

Clean Base™ Забравете за чистенето за месеци наред благодарение на автоматичната система за самопочистване Clean Base® чрез която i3+ сама изпразва контейнера за боклук в противоалергенна торбичка AllergenLock. Торбичките AllergenLock улавят до 99% полен и плесен. Индикатор върху робота ще ви сигнализира, когато трябва да смените торбичката.

* Станцията Clean Base е включена в комплекта

Функция Imprint ™ Link Roomba i3+ може да си комуникира с робота - моп Braava jet m6. Благодарение на революционната функция Imprint™ Link след като Roomba приключи прахосмученето, изпраща сигнал към Braava, която тогава започва да забърсва пода. Комбинацията от тези два робота предлага цялостно решение за почистване на подовите настилки

Мощен всмукателен мотор Мощен всмукателен мотор засмуква финия прах и мръсотията, захванати по четките, в контейнера за боклук. AeroForce филтър се грижи за филтрацията на въздуха.

Автоматично изпразва контейнера за боклук в станция Clean Base™

Без ограничение на почистваната площ

Филтрираща система AeroForce

Управление през мобилно приложение iRobot Home

Най-съвременна тристепенна почистваща система AeroForce Индикатор за пълен контейнер Функция Imprint™ Link – комуникация между роботите

Автоматично зареждане

Програмиране на почистване/Отложен старт

Dirt Detect

Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим

Li-Ion батерия

Разбери повече как да избереш своите електро уреди в нашият Блог. Или посети и нашият Facebook магазин.

Гаранция на Роботизирана прахосмукачка iRobot i3+(3558): 24 месеца

Станция Clean Base

Зарядна и самопочистваща се станция

Roomba i3+ автоматично изпразва контейнера за боклук в самопочистваща станция Clean Base™. Противоалергенната торбичка, поместена в станцията побира до 60 пълни контейнера за боклук. *Зарядната и самопочистваща база Clean Base е включена в пакета.

Мощен всмукателен мотор

Мощен всмукателен мотор засмуква финия прах и мръсотията, захванати по четките, в контейнера за боклук. AeroForce филтър се грижи за филтрацията на въздуха.

Работа в екип

Благодарение на екипната работа на двата робота, можете да се наслаждавате на чисти подове всеки ден. Дори не е необходимо да присъствате по време на почистващия цикъл.

СПЕЦИФКАЦИИ

Функции

ОТ СЪЩАТА КАТЕГОРИЯ

Ретро тостер SMEG TSF01PGEU

  • Цвят пастелно зелен
339 00лв.
349 00лв.
Икона количка бяла
349 00лв.
Икона количка бяла

Ретро тостер SMEG TSF01CREU

  • Цвят Слонова кост
335 00лв.
349 00лв.
Икона количка бяла
1735 00лв.
1799 00лв.
Икона количка бяла

Кафеавтомат SMEG BCC13EGMEU

  • Цвят пастелно зелен
1735 00лв.
1799 00лв.
Икона количка бяла
1735 00лв.
1799 00лв.
Икона количка бяла