Close
(0)
Няма продукти в кошницата.
Търси
Filters
RSS

Блог

Пластмасови тръби за аспиратори

Плоски канали COMPAIR Flow 125 / 150

Кръгли въздуховоди COMPAIR Flow ROUND 125 / 150

Магнитна клапа COMPAIR Thermobox

Пластмасови тръби за аспиратори
Коментари (0)
Енергийната ефективност има нов етикет
Новият енергиен етикет прави избора по- лесен - Енергийната ефективност има нов етикет Повече от 25 години енергийния етикет помага на потребителите в Европейския съюз да избират енергийно ефективни продукти. Бързото технологично развитие на пазара обаче налага осъвременяване на етикета и отпадане на смесената скала , включваща много плюсове („+“), така че потребителите лесно да могат да разграничават най- ефективните технологии от останалите продукти. През 2021 г. влиза в сила нова схема за енергийно етикетиране на електроуредите, благодарение на която се очаква да се постигнат общи икономии на електроенергия в размер на 38 TWh на година, което се равнява на годишното потребление на страна като Украйна.
Енергийната ефективност има нов етикет
Коментари (0)
Аспиратори за вграждане в шкаф

Аспиратори за вграждане в  шкаф

Аспиратори за вграждане в шкаф - те са елегантно решение за вашата кухня. Благодарение на тях не е нужно да нарушавате визията на кухнята и горния ред шкафове. Аспираторът просто става част от шкафа. Новата модерна визия позволява гъвкавост и удобство за всеки тип домакинство. Те имат много повече предимства когато става дума за проектиране на по-тесни пространства или кухни направени по дизайнерски проекти. По-долу бихме искали да споделим с вас типовете аспиратори за вграждане и разликите в поставянето им.

Аспираторите за вграждане се делят на няколко вида:

  1. Аспиратор за вграждане с телескопично отваряне - Това е може би най-разпространеният вид аспиратор.  Изключително практични и ефективни. Тези аспиратори са вградени в шкафа и когато имаме нужда от него само издърпваме панела и той започва да работи. По тази начин той става е по-практичен и предпазва вратичките на шкафовете тъй като играе и роля на „козирка“. Освен , че е най-разпространеният вид аспиратор за вграждане, телескопичния модел има най-голямото разнообразие от модификации с различни мощности и цени. При нас можете да намерите точно модела който търсите.
  2. Аспиратори за пълно вграждане - Tези аспиратори се делят на два вида:
    • Аспиратори за пълно вграждане които заемат изцяло дъното на шкафа. При този вид аспиратори шкафа няма долна част (дъно) , а самият той заема тази част и буквално покрива и съответно защитава дървената повърхност. Тази платформа за вграждане е по-ново поколение и са изключително елегантни и ефективни. Всички аспиратори от този вид идват с най-новите и най-мощни мотори, които се произвеждат на пазара и са в по-високия ценови клас.
    • Аспиратор за пълно вграждане – другия вид за пълно вграждане са моделите, които се вграждат в дъното на шкафа. Т.е. изрязва се съответния отвор в дъното на шкафа и аспиратора се „мушва“ в отвора. Този вид е по-разпространения от аспираторите за пълно вграждане. Причините са, че този вид се използва масово от години, при него има голямо разнообразие от мотори и мощности и съответно има модели във всички ценови диапазони.

Аспиратори за вграждане в шкаф за Вашата кухня - AspiratorBG е специализиран онлайн магазин за уреди за вграждане (аспиратори, фурни, стъклокерамични плотове, мивки, хладилници, съдомиялни ...) При нас може да откриете всичко на конкурентни цени и с безплатна доставка до всяка точка на България.

Аспиратори за вграждане в  шкаф
Коментари (0)
Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?
Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?
Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?
Коментари (0)
Как да изберем фурна за вграждане?
Как да изберем фурна за вграждане? - Перфектната фурна за вграждане притежава редица удобства: не заема много място, изолацията й е перфектна – нямате притеснения за стените на шкафа и се вентилира отдолу. На пазара можете да намерите модели с всякакви програми и екстри. Помислете добре имате ли нужда от толкова много екстри, а ние ще ви посочим основните, за които трябва да се замислите, защото наистина ще улеснят ежедневието ви и ще удължат живота на фурната.
Как да изберем фурна за вграждане?
Коментари (0)
Как да изберем хубава пералня ?
Как да изберем хубава пералня ? - Има различни начини за избор на пералня, но ние препоръчваме да се започва от размера на мястото, което е предвидено за уреда. Стандартните размери на пералните с предно зареждане са: височина 85 см, ширина 60 см, дълбочина 50 – 60 см. Пералните с горно зареждане са малко по-високи (90 см) но за сметка на това са по-тесни (40 см). Следващ критерии за избор може да е системата на отваряне, дали с люк отпред или с горно зареждане.
Как да изберем хубава пералня ?
Коментари (0)
Различните типове аспиратори и как да изберем най-добрия за нас - доверете се на експерта в уредите за вграждане.
Видове аспиратори и препоръки за тяхната експоатация. Вашият нов аспиратор, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен, окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор – най-актуалните оферти ще намерите при нас на атрактивните цени. Кухнята все повече и повече се превръща в място, където семейството прекарва голяма част от времето си.  Един от основните начини да направим кухнята по-привлекателна е като подобрим въздуха в помещението.  Почти всички дейности, които извършваме в кухнята, влошават качеството на въздуха и го правят богат на миризми, дим, влага, мазни пари и остатъчна топлина.  Щом като усетим някой от тези замърсители, почти мигновено отваряме прозорец,  за да проветрим. Често тази естествена вентилация върши работа – особено зимата (заради температурните разлики на въздуха в помещението и извън него), но пък води до други недостатъци – увеличава се кондеза, изстива помещението и се натрупват замърсители в ъглите, където естествената вентилация е безсилна.
Различните типове аспиратори и как да изберем най-добрия за нас - доверете се на експерта в уредите за вграждане.
Коментари (1)
Блог архив