Close
(0)
Няма продукти в кошницата.
Търси
Filters

Условия за доставка

Доставката на стоки, за които има сключен договор за покупко-продажба се извършва от лицензирана спедиторска компания “Спиди” АД или "ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД", за сметка на “Мегастор-е” ЕООД, освен ако не е изрично уговорено друго между страните.
Рискът от повреда или загуба е за сметка на “Мегастор-е” ЕООД до момента на предаване на стоките на КЛИЕНТА.
Доставка се извършва само до населени места, които се обслужват от “Спиди” АД или ЕКОНТ само на територията на Република България.
“Мегастор-е” ЕООД е длъжен да предаде стоката, както и придружаващата я техническа и гаранционна документация на “Спиди” АД или ЕКОНТ за доставка в срок от 7 работни дни от датата на сключване на договора за покупко-продажба. Удължаване на срока със 7 работни дни може да се извърши с уведомяване на КЛИЕНТА по електронна поща или на посочен от КЛИЕНТАтелефонен номер. Последващо удължаване на срока за доставка се съгласува с КЛИЕНТА. В случай на форсмажорни обстоятелства този срок се удължава с времето за преминаване на тези обстоятелства.
Ако не е уговорено друго доставка на стоки ще се извършва през работни дни, от понеделник до петък, с изключение на национални празници от 9 до 17 часа на адрес, изрично посочен от КЛИЕНТА в електронната форма за поръчка на www.aspirator.bg.
“Мегастор-е” ЕООД е длъжен да опакова стоката, съобразно изискванията на производителя и по начин гарантиращ предпазването и съхранението и по време на транспортиране. Разходите за опаковане са за сметка на “Мегастор-е” ЕООД.
    “Мегастор-е” ЕООД, чрез наетата от него лицензирана спедиторска компания доставя стоката на административен адрес, посочен от КЛИЕНТА в рамките на населено място. “Мегастор-е” ЕООД не носи отговорност за грешно посочен адрес за получаване.

“Преглед на пратка” е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от “Мегастор-е” ЕООД. Тя Ви дава възможност да направите 15 минутна проверка на целостта на пратката.
    КЛИЕНТЪТ е длъжен да осигури лице, което да приеме стоката на посочения адрес. Разходите, свързани с повторно посещение или транспортиране до друг адрес не се поемат от “Мегастор-е” ЕООД.
    Ако не е уговорено друго, рискът от повреда или загуби на стоката се прехвърлят на КЛИЕНТА след предаване на стоката от куриерската компания. Всяка загуба или щета, нанесена върху стоката преди доставката е за сметка на “Мегастор-е” ЕООД. В тези случай последния е длъжен да изпълни поръчката в 14 дневен срок.