Close
(0)
Няма продукти в кошницата.
Търси
Filters

Пластмасови тръби за аспиратори

Пластмасови тръби за аспиратори

Пластмасови тръби за аспиратори

Пластмасови въздуховоди за аспиратори - технология и иновации (Naber®). Това не са просто PVC тръби, а тръби за аспирация от най-висок клас със специални крила против завихряне и турболенция.

COMPAIR® Flow Round Ф 125 / 150 - Иновативна кръгла въздъховодна система.

Иновативна кръгла въздуховодна система се е превърнала в синоним на абсолютна ефективност на аспиратора. Кръглите елементи са съобразени със стандартните изходи на аспираторите - Ф150 мм и Ф125мм. Елементите впечатляват с универсална приложимост и съвършенно насочване на въздушния поток за извеждане от помещението. Кръглите форми позволяват позициониране в близост до ъгли, благодарение на малкия вътрешен радиус.

COMPAIR® Flow 150 - Иновативна плоска въздуховодна система. Система с плоски канали за аспиратор с размер 22 х 9 см.

Интегрираната технология в плоските канали се отличава с компактна височина от 9,4 см, което позволява монтаж в по-ниски пространства. Системата е подходяща за високоефективни аспиратори с по-дълго трасе.

COMPAIR® Flow 125 - Плоска въздуховодна система с висока ефективност. Система с плоски канали с размер 17 х 8 см.

Благодарение на иновативната технология на COMPAIR Flow се увеличава ефективността, спрямо стандартно въздуховодно трасе с кръгла тръба Ф125. Размерите позволяват повече свободно пространство и свобода в проектирането на трасето с височина едва 8.4 см.

Разбери повече как да избереш своите електроуреди в нашият Блог. Или посети и нашият Facebook магазин.

Добави коментар
Блог архив