Close
(0)
Няма продукти в кошницата.
Търси
Filters

Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?

Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?

Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ?

Мотора правещ аспираторите на FABER по-ефективни: BrushLESS - Безчеткови мотори. Безчетковият мотор гарантира значителна енергийна икономия, съчетана с висока ефективност на екстракцията: 85% по-малко енергийна консумация (kW/h) При средните скорости и 35% по-малко енергийна консумация (kW/h) при високите скорости, което се обяснява с намаление на въглеродния двуокис със 190 кг. С други думи, това е въглеродният двуокис, отделен от автомобил при пробег от 1,150км.

Това е най-тихият мотор в света и неговите характеристики остават стабилни при всякакви екплоатационни условия.

Модели ползващи BRS мотор:

* Вертикален аспиратор Faber ONYX-V X/V A90

* Островен аспиратор Eurolux by Faber LOOK ISOLA 90 см

Аспиратори от серията STILL вграждат нова технология:

Серията аспиратори STILL на FABER включва модели ONYX – Таванни, Вертикални и с Т-форма (всички с енергиен клас А++), които сега се предагат с технология SIL&STILL. Разработена след внимателно проучване на въздушните потоци вътре в аспиратора, тази нова технология включва специален изолационен материал в точките, които са отговорни за генерирането на най-много шум.

  • А++ ШУМ 52 DB(A) ПРИ МАКС.КАПАЦИТЕТ ECO ФУНКЦИЯ: Подмяна на въздуха при минимална консумация на енергия и максимална тишина
  • НЕПРЕКЪСНАТА ТИХА АСПИРАЦИЯ. 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО. Режим ECO се активира чрез натискане на бутона ECO на контолния панел на аспиратора. Режимът остава активен 24 часа преди да се изключи автоматично и функционирането се потвърждава от зелена сигнална светлина. ECO режимът е идеалният начин да се осигури непрекъсната обмяна на въздух в кухнята, тихо и евтино.
  • И сега отговора на въпроса от първия ред - Мощен , но тих аспиратор – мит или реалност ? Да, те съществуват !
  • Представяме Ви моделите които ползват последно поколение BRS мотор:

* Вертикален аспиратор Faber ONYX-V X/V A90

* Аспиратор за вграждане в таван Faber ONYX-C

* Декоративен Т-образен аспиратор Faber ONYX-Т X/V A90

Добави коментар
Блог архив