Close
(0)
Няма продукти в кошницата.
Търси
Filters

Elica

Elica - дизайнерски аспиратори

Elica S.p.A. е италианска компания, създадена през 1970 г., която проектира и произвежда кухненски аспиратори / абсорбатори, индукционни котлони и бойлери.

Разбери повече как да избереш своите електроуреди в нашият Блог. Или посети и нашият Facebook магазин.

История за иновации, хора и дизайн Над 50 години опит, натрупан в референтния сектор, позволи на Elica да революционизира външния вид, характеристиките и пазарната позиция на кухненските аспиратори и аспираторите: от обикновени домакински уреди до истински декоративни елементи, от функционални аксесоари до визуално зашеметяващи, технологични дизайнерски обекти.

Началото

Elica, ръководена от председателя Франческо Казоли и ръководена от главния изпълнителен директор Джулио Кочи, оперира на пазара на кухненски аспиратори от 70-те години на миналия век. Днес компанията има седем завода в цял свят в Италия, Полша, Мексико, Индия и Китай. 3800 служители произвеждат 20,7 милиона броя, вариращи от капаци до двигатели всяка година. Elica има две основни бизнес области: готвене и двигатели. В първата област Elica е водещ световен производител на аспиратори за домакинска употреба. Във втората област марката Fime заема позиция номер 1 в Европа за проектиране, производство и продажба на електродвигатели за домакински уреди и бойлери. Бизнес звеното за готвене проектира, произвежда и продава кухненски аспиратори за битова употреба с марката Elica, както и за водещите световни производители на домакински уреди и кухни. За азиатския пазар фирмата произвежда и котлони, фурни и стерилизатори. Бизнес звеното за двигатели произвежда и продава електрически двигатели за уреди, аспиратори и бойлери за битови нужди.

Иновации

Elica -  разработва метод, базиран на иновации, който хармонично съчетава два различни подхода. Разбиране на нуждите на клиентите и реагиране и предвиждане на техните нужди за създаване на нови пазарни тенденции. По този начин компанията е създала истинска иновационна култура, също благодарение на сътрудничеството с университети и национални и международни изследователски центрове, консорциуми и фондация Ermanno Casoli. Всички аспиратори на Elica са тествани в лабораторията Elica Propulsion Laboratory. Тя е единствената лаборатория в света, посветена на аспираторите и единствената лаборатория в Италия. Тя е една от малкото в Европа, способна да тества специфични аспекти на акустиката. През 2013 г. лабораторията получи акредитация ilac-Accredia. С това се признава нейния технически, формален и съществен опит в провеждането на специфични дейности по сертифициране и инспекция, заедно с функционални тестове и калибриране за издаване на сертификати с международни стандарти.

Elica революционизира образа на кухненските аспирационни системи от обикновени електрически уреди в уникален дизайнерски обект, който подобрява качеството на въздуха в дома. Разбира се Elica произвеждат не само дизайнерски аспиратори, но и пълната гама с най-високо качество кухненски аспиратори за всеки дом - аспиратори за вграждане, островни и таванни аспиратори, както и вертикални декоративни аспиратори. 

 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница
Аспиратор за пълно вграждане Elica Era Gr 60см и 80см

Аспиратор за пълно вграждане Elica Era Gr 52см и 72см

Era GR
  • Брой на турбините: 2
  • Размер на тръбопровода (mm): 120
  • IEC въздушен поток (m3/h): 125 – 155 – 220
  • Ниво на шума db(A): 45 – 47 – 54
  • Клас на енергийна ефективност: C
  • Интензитет на осветлението LUX: 73

 

209,00 лв. с ДДС
Аспиратор за пълно вграждане Elica HIDDEN 2.0 @

Аспиратор за пълно вграждане Elica HIDDEN 2.0 @

HIDDEN 2.0@

Аспираторът е първият модел на Elica, който може да се управлява с гласови команди чрез Elica гласов асистент или чрез приложението за смарт телефон Elica Connect App.

Гаранция: 60 месеца

1 599,00 лв. с ДДС
Аспиратор за пълно вграждане Elica Hidden2.0 IX

Аспиратор за пълно вграждане Elica Hidden 2.0 IX

Hidden 2.0 IX

Брой на турбините: 2

Размер на тръбопровода (mm): 150

IEC въздушен поток (m3/h): 700*

Клас на енергийна ефективност: А

799,00 лв. с ДДС
Аспиратор за пълно вграждане Elica Lane 52 см. и 72 см.

Аспиратор за пълно вграждане Elica Lane 52 см. и 72 см.

Lane

Lane е един супер красив и изчистен модел аспиратор за вграждане на Elica от PREMIUM сегмента. Моделът е за пълно вграждане в кухненски шкаф, оборудван с двигател специално проектиран, за да предоставя необходимо високо налягане, ефективност и обслужване при намалена консумация за най-добра производителност.

679,00 лв. с ДДС 645,00 лв. с ДДС
Аспиратор за пълно вграждане Elica Lane Sensor

Аспиратор за пълно вграждане Elica Lane Sensor

Lane Sensor

Elica Lane Sensor: Airmatic - Функцията Airmatic автоматично обработва въздуха в помещението през целия ден.

Гаранция: 60 месеца

889,00 лв. с ДДС
Аспиратор за стенa Elica Cruise 60

Аспиратор за стенa Elica Cruise 60

Cruise 60
Брой на турбините 2
Размер на тръбопровода (mm) 150
IEC въздушен поток (m3/h) 256 – 379 – 400 – 647*
Ниво на шума db(A) 47 – 56 – 63 – 70*
Клас на енергийна ефективност D
Мощност (W) 290
549,00 лв. с ДДС
Мин: 135,00 лв. Макс: 6 599,00 лв.
лв.135 лв.6599
Мин: Макс:
Мин: Макс:
Мин: Макс:
Мин: Макс:
Производители