Close
(0)
Няма продукти в кошницата.
Търси
Filters

Elica

Elica - дизайнерски аспиратори

Elica S.p.A. е италианска компания, създадена през 1970 г., която проектира и произвежда кухненски аспиратори / абсорбатори, индукционни котлони и бойлери.

Разбери повече как да избереш своите електроуреди в нашият Блог. Или посети и нашият Facebook магазин.

История за иновации, хора и дизайн Над 50 години опит, натрупан в референтния сектор, позволи на Elica да революционизира външния вид, характеристиките и пазарната позиция на кухненските аспиратори и аспираторите: от обикновени домакински уреди до истински декоративни елементи, от функционални аксесоари до визуално зашеметяващи, технологични дизайнерски обекти.

Началото

Elica, ръководена от председателя Франческо Казоли и ръководена от главния изпълнителен директор Джулио Кочи, оперира на пазара на кухненски аспиратори от 70-те години на миналия век. Днес компанията има седем завода в цял свят в Италия, Полша, Мексико, Индия и Китай. 3800 служители произвеждат 20,7 милиона броя, вариращи от капаци до двигатели всяка година. Elica има две основни бизнес области: готвене и двигатели. В първата област Elica е водещ световен производител на аспиратори за домакинска употреба. Във втората област марката Fime заема позиция номер 1 в Европа за проектиране, производство и продажба на електродвигатели за домакински уреди и бойлери. Бизнес звеното за готвене проектира, произвежда и продава кухненски аспиратори за битова употреба с марката Elica, както и за водещите световни производители на домакински уреди и кухни. За азиатския пазар фирмата произвежда и котлони, фурни и стерилизатори. Бизнес звеното за двигатели произвежда и продава електрически двигатели за уреди, аспиратори и бойлери за битови нужди.

Иновации

Elica -  разработва метод, базиран на иновации, който хармонично съчетава два различни подхода. Разбиране на нуждите на клиентите и реагиране и предвиждане на техните нужди за създаване на нови пазарни тенденции. По този начин компанията е създала истинска иновационна култура, също благодарение на сътрудничеството с университети и национални и международни изследователски центрове, консорциуми и фондация Ermanno Casoli. Всички аспиратори на Elica са тествани в лабораторията Elica Propulsion Laboratory. Тя е единствената лаборатория в света, посветена на аспираторите и единствената лаборатория в Италия. Тя е една от малкото в Европа, способна да тества специфични аспекти на акустиката. През 2013 г. лабораторията получи акредитация ilac-Accredia. С това се признава нейния технически, формален и съществен опит в провеждането на специфични дейности по сертифициране и инспекция, заедно с функционални тестове и калибриране за издаване на сертификати с международни стандарти.

Elica революционизира образа на кухненските аспирационни системи от обикновени електрически уреди в уникален дизайнерски обект, който подобрява качеството на въздуха в дома. Разбира се Elica произвеждат не само дизайнерски аспиратори, но и пълната гама с най-високо качество кухненски аспиратори за всеки дом - аспиратори за вграждане, островни и таванни аспиратори, както и вертикални декоративни аспиратори. 

 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница
Аспиратор за вграждане Elica Hidden IXGL 2.0 60см или 90см

Аспиратор за вграждане Elica Hidden IXGL 2.0 60см или 90см

Hidden IXGL

Аспиратор за пълно вграждане с периметрална аспирация

Рамка от Инокс и панел от бяло стъкло

Гаранция: 60 месеца

939,00 лв. с ДДС 889,00 лв. с ДДС
Аспиратор за вграждане Elica Lever

Аспиратор за вграждане Elica Lever

Lever

LEVER/A/56 за шкаф 60см - PRF0160153

LEVER/A/86 за шкаф 90см - PRF0160152

LEVER/A/116 за шкаф 120см - PRF0163362

769,00 лв. с ДДС
Аспиратор за вграждане в плот Elica Pandora Downdraft

Аспиратор за вграждане в плот Elica Pandora Downdraft

Pandora

Pandora e нов даундрафт (downdraft) аспиратор,създаден да впечатлява освен със своя уникален дизайн и висококачествено изпълнение на съчетанието стомана и стъкло, но и с начина си на аспириране/абсорбиране.

2 999,00 лв. с ДДС
Аспиратор за вграждане под шкаф Elica Verve

Аспиратор за вграждане под шкаф Elica Verve

VERVE
135,00 лв. с ДДС
Аспиратор за пълно вграждане Elica Boxin Dry

Аспиратор за пълно вграждане Elica Boxin Dry

Boxin Dry

Аспиратор за пълно вграждане

Гаранция: 60 месеца

1 479,00 лв. с ДДС
Аспиратор за вграждане Ciak

Аспиратор за пълно вграждане Elica Ciak, 56 и 86 см

Ciak

С моделът Ciak Elica поставя ново начало в телескопичните аспиратори за вграждане. Това е първия телескопичен аспиратор в света за пълно вграждане. Телескопичната система е в перфектна комбинация от съчетанието стомана и стъкло.

459,00 лв. с ДДС
Мин: 135,00 лв. Макс: 6 599,00 лв.
лв.135 лв.6599
Мин: Макс:
Мин: Макс:
Мин: Макс:
Мин: Макс:
Производители