За нас

“Мегастор-е” ЕООД, ЕИК 203191648, представлявано от управителя Марин Георгиев Маринов;

Специализиран в продажбата на кухненски аспиратори и уреди за вграждане, AspiratorBG ви предоставя широка гама от продукти за кухнята на водещите европейски марки като SIEMENS, BOSCH, GORENJE, TEKA, AEG, ELECTROLUX, LIEBHERR, EUROLUX, FABER, HANSA, LINO, IROBOT.
В нашия онлайн магазин може да откриете информация за новите тенденции в кухненските електроуреди. Имаме богата гама както от уреди за вграждане с модерна така и с винаги актуалната ретро визия.
Не се колебайте и се свържете с наш сътрудник за да получите информация за най-новите тенденции в техниката за вграждане - самопочистващи се фурни ( пиролиза ), най-бързите стъклокерамични плотове ( индуцкионни плотовe ) , най-мощните и безшумни аспиратори ( винаги с реален капацитет по Европейския стандарт EN 61591 )
Всеки ден нашите клиенти могат да се възползват от промоциите, които предлагаме в специализираната ни секция ( Пакетни Промоции ).
Освен, че ви гарантираме висококачествени продукти на най-ниски цени, при всяка покупка сме ви подготвили и безплатна доставка до дома.